Lyxiga crostinis med laxröra eller parmaskinka och krustader som har fyllts med leverpastejmousse och toppats med parmesan. Tips! Du kan göra egna crostini av skivad baguette som du rostar i ugn på 200 grader i 5 minuter.
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lyxiga crostinis med laxröra eller parmaskinka och krustader som har fyllts med leverpastejmousse och toppats med parmesan. Tips! Du kan göra egna crostini av skivad baguette som du rostar i ugn på 200 grader i 5 minuter.
CROSTINI MED LAXRÖRA: Lägg cream cheese i en bunke och rör den smidig med elvisp. Vispa i citronsaften. Vispa i grädden, lite i taget. Blanda i dillen och gräslöken, spara lite till garneringen. Smaka av med salt och peppar. Lägg i laxen i små bitar, rör ihop med en gaffel.
Fördela röran på crostinin. Garnera med den sparade gräslöken och dillen. Toppa med gurkorna.
CROSTINI LUFTTORKAD SKINKA & MANCHEGO: Tapenade: Mät upp oliver, paprika, pressad vitlök och hackade sardeller i en matberedare monterad med en kniv och mixa snabbt ihop. Lägg det mixade i en skål. Blanda i oljan. Smaka av med salt och peppar
Toppa crostinin med tapenade. Lägg på ostskivor, skinka och oliver och fäst med cocktailpinnar.
KRUSTADER MED PARMESAN & LEVERPASTEJMOUSSE: Lägg pastejen i en bunke och rör den smidig med elvisp. Vispa i grädden, 2 matskedar i taget, till pastejen får en mjuk slät mousse konsistens som inte är för lös.
Spritsa moussen i krustaderna vid serveringen. Riv över parmesan.
Lyxiga crostinis med laxröra eller parmaskinka och krustader som har fyllts med leverpastejmousse och toppats med parmesan. Tips! Du kan göra egna crostini av skivad baguette som du rostar i ugn på 200 grader i 5 minuter.
Recept från Mitt kök