Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på nürnbergerkorv och lammkorv med äppelsenap och surkålsslaw. Nürnberger bratwurst är en varumärkesskyddad korv från staden Nürnberg i Tyskland. Korvarna görs av fläskkött och mejram bland annat. De är små för att vara bratwurst, max 9 cm långa. Brat betyder grilla eller steka.
Grilla eller smörstek korvarna runt om tills de är genomvarma.
Blanda senap och äppelmos. Smaksätt eventuellt med mald koriander.
Slaw: Skölj surkålen väl i kallt vatten. Pressa ut vattnet. Ansa och finstrimla purjolöken.
Blanda kål och purjolök med majonnäs och peppar.
Servera korven med senapsblandningen och surkålsslaw.