Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Nudlar med tofu och ingefärsdressing är snabblagad vegomat. Låt kärnorna i chilin vara med så får rätten en god hetta.
Skär tofun i skivor. Ansa och skär salladslöken i strimlor. Skala och skär morötterna i strimlor. Skiva chilin.
Dressing: Blanda alla ingredienser.
Stek tofun i olja tills den fått fin färg. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Låt salladslök, morötter och chili koka med nudlarna när ca 1 minut återstår av koktiden. Låt rinna av.
Lägg nudlar och grönsaker på ett fat och toppa med tofun. Häll på dressingen. Strö över rikligt med mynta och koriander och servera.