Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Låt dem rinna av ordentligt i durkslag och tillsätt lite olja med neutral smak så att de inte klibbar ihop.
Rensa svampen. Skär paksoi i grova bitar. Skär paprikan i små bitar.
Dela chilifrukten på längden, skär bort kärnor och väggar och finhacka chiliköttet.
Fräs svamp, paksoi, paprika, chili, vitlök och ingefära i sesamolja i en wok eller stor stekpanna.
Vänd ner nudlarna i grönsaks-fräset, tillsätt limesaften och värm. Smaka av med salt och strö över rostade sesamfrön.
Recept från Mitt kök