Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Färgglad skål som toppas med rosa nudlar och serveras med jordnötsdressing.
Dressing: Skala och finhacka vitlöken. Mixa ihop alla ingredienser. Krydda eventuellt med lite salt.
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Tillsätt pitahaypulver i kokvattnet.
Skiva vattenmelonen. Lägg salladsblad och endiveblad i en stor skål. Skala och skiva vattenmelonrättikan tunt på mandolin och lägg i skålen. Ansa och strimla salladslöken. Skär limen i skivor.
Skär tofun i tärningar och låt dem torka på ett hushållspapper. Stek tofubitarna gyllenbruna i olja.
Lägg nudlar och tofu i skålen. Strö över salladslök, jordnötter och sesamfrön. Lägg limeskivorna runt sidorna. Servera med dressingen.