Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fin smak av svartpeppar, citrongräs och mynta har denna sallad som serveras ljummen.
Skär köttet i 1/2 cm tjocka strimlor. Blanda dem i en skål med peppar, finstrimlat citrongräs och olja. Ställ åt sidan.
Koka nudlarna enligt anvisningarna och spola dem i kallt vatten. Blanda dem med strimlad gurka och lägg upp på 2 tallrikar.
Skär knipplök i klyftor och strimlor, ansa och dela eventuellt morötterna, ansa och strimla sockerärterna och skär pak choi i strimlor.
Blanda samman ingredienserna till dressingen.
Hetta upp en stekpanna eller wok och fräs köttet ca 1 min. Lägg i lök och morötter och fräs 1 min. Blanda ner sockerärter och pak choi för ytterligare 1 min. Servera direkt på nudlarna och blanda med dressingen.