Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Nubberöra

Saltstänkt röra som smakar gott till både ölen och snapsen!

Nubberöra
Nubberöra
Nubberöra
HELÉN PE

Ingredienser

  • 1 burkmatjessill- 200 g
  • 4ägg
  • 1 litenrödlök
  • 2 dlmajonnäs
  • 2 dlgräddfil
  • 1 burkröd stenbitsrom
  • 0,5 dldill- finhackad
  • 2 mskpersilja- finhackad
  • knäckebröd- gott

Gör så här

  1. Hårdkoka äggen och låt dem kallna.

  2. Häll av sillspadet och dela sillen i centimeterstora bitar. Finhacka löken och lägg ner den och sillen i en bunke. Hacka två av äggen fint och blanda ner dem.

  3. Tillsätt alla ingredienser utom ägg och lite av rommen och blanda ihop.

  4. Lägg upp röran på knäckebrödsskivor och garnera med hackat ägg, rom och en dillvippa.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök