Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på nubberöra. Enkelt och gott och en klassiker med knäcke och gräddfil.
Koka potatisen och låt den kallna. Koka äggen och låt dem kallna.
Skala och finhacka löken. Lägg den i kallt vatten ca 15 min.
Låt sillen rinna av men spara spadet. Skär sillen i ca 5 mm stora bitar och lägg i en skål.
Skala och skär potatisen smått. Skala och finhacka äggen. Häll av vattnet från löken.
Blanda alltsammans med sillen i skålen. Vänd ner gräslök, spad och peppar. Ställ röran i kylen fram till servering.
Servera nubberöran på små bitar knäckebröd. Toppa med gräddfil.