Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Supersmarrig dessert som har allt! Nougatsåsen är god till all slags inkokt frukt.
Nougatgräddsås: Lägg nougaten i en kastrull, häll på grädden och låt sjuda på medelvärme. Rör om under tiden. Rör tills såsen tjocknat något.
Myntainkokta päron: Skala päronen. Koka upp råsocker, vatten och hackad mynta i en kastrull.
Lägg i päronen och sjud dem i cirka 5–10 minuter, beroende på hur mjuka de är från början. Vänd på päronen efter halva tiden.
Låt päronen svalna i lagen.
Servering: Servera päronen med nougatgräddsåsen. Garnera med myntablad. Bjud efterätten med vaniljglass, maränger, vispad grädde och hackade hasselnötter.
Recept från Mitt kök