Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Tre enkla ingredienser gör denna kaka fantastiskt god! Nötkakorna kan trillas till runda bollar eller spritsas ut till vackra nötrosor och doppas sedan i choklad. De här kakorna är härligt sega och passar perfekt till fikastunden.
Blanda de malda nötterna och socker.
Rör ner äggen tills en jämn smet.
Rulla till bollar (cirka 20 g i varje). Blöt gärna händerna med vatten så blir det mindre kladdigt när du rullar.
Sätt kakorna på en plåt med bakplåtspapper. Stick ner en nötkärna mitt i kakan.
Gräddas i 180-200 grader i cirka 8-10 minuter.
Smält chokladen och doppa ena sidan av kakorna i choklad. Låt kakorna stå svalt.
Recept från Mitt kök