Här köper du den bästa mandolinen med keramiskt blad från Kyocera!
395 kr, 339 för prenumerant.
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
I den här burgaren möts Amerika och Frankrike i god kombination!
Coleslaw: Ansa och strimla vitkålen tunt, gärna på mandolin. Skala och grovriv morötterna. Krama ut så mycket vätska som möjligt ur grönsakerna.
Rosta kumminfröna i torr stekpanna. Mortla dem grovt.
Blanda grönsakerna med kummin, yoghurt, majonnäs, vinäger, salt och peppar.
Nötfärsburgare: Hacka kaprisen och blanda med färs, senap, ägg, salt och peppar.
Skiva saltgurka, tomat och lök. Låt löken ligga i iskallt vatten 2-3 min för en mildare smak.
Grilla burgarna 3-4 min på varje sida. Servera i bröden med coleslaw, sallad och grönsaker.
Här köper du den bästa mandolinen med keramiskt blad från Kyocera!
395 kr, 339 för prenumerant.