Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Baka ett knaprigt bröd fullt med nyttiga nötter som är rika på vitaminer, mineraler och bra fetter.
Sätt ugnen på 150 grader.
Lägg bakplåtspapper i en avlång brödform som rymmer 1 ½ liter.
Mixa nötterna grovt, de ska nästan vara hela.
Blanda alla torra ingredienserna i en skål.
Rör ihop olivolja, ägg och äppelcidervinäger i en separat skål.
Rör ihop alla ingredienser tills det blandats ordentligt. Flytta över smeten till formen och jämna till ytan. Strö över pumpakärnor och sesamfrön.
Grädda brödet mitt i ugnen i cirka 60 minuter. Ta ut brödet och låt det vila 5 minuter i formen. Lyft upp brödet och låt det svalna på ett galler.
Recept från Mitt kök