Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Norska kokosklickar


Eftersom de här kokoskakorna bakas på äggvita och florsocker blir de lite sega och lätta.

Norska kokosklickar
Norska kokosklickar
Norska kokosklickar

Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 2äggvitor
  • 1,5 dlflorsocker
  • 4 dlkokosflingor

Gör så här

  1. Vispa äggvitorna till ett styvt skum.

  2. Sikta ner florsockret och vänd försik- tigt in det i äggvispet. Tillsätt kokosen.

  3. Klicka ut smeten på bakplåtspapper. Grädda kakorna gyllenbruna i mitten av ugnen i 180 grader i cirka 15 minu- ter. Låt kakorna svalna på galler.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök