Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 17g
Protein: 38g
Kolhydrater: 0g
Kryddig fiskrätt med mycket grönsaker. Kryddan ras el hanout finns numera blanda annat i Santa Marias sortiment.
Halvtina fisken om den varit fryst. Skär zucchinin i ca 2 x 2 cm stora tärningar. Skala och skiva vitlöken.
Fräs zucchini och vitlök i olja. Sänk värmen och blanda ner kryddblandningen. Låt den fräsa ca 2 min.
Häll i tomaterna och tillsätt 1 tsk salt. Låt sjuda ca 5 min. Tillsätt haricots verts.
Skär fisken i bitar och strö över 2 krm salt. Lägg i fisken och fortsätt sjuda under lock ca 5 min, tills fisken är färdig. Garnera eventuellt med timjan.
Servera med couscous.