Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Nicks fiskburgare

Lite halvfusk med vuxenfiskpinnar och HP-sås. Men gott blir det - och snabbt går det att laga. En "efter-fotbollsträningen-favvo".

Nicks fiskburgare
Nicks fiskburgare
Nicks fiskburgare

Ingredienser

  • 4torskpanetter- ( 340 g)
  • 8 skivorsurdegsbröd- (ca 320 g)
  • 0,5 mskrapsolja
  • 1rödlök
  • 2tomater
  • 0,5 dlHP-sås
  • 50 grucolasallad- späd
  • 3 mskmajonnäs

Gör så här

  1. Värm torskpanetterna i ugn enligt anvisning på paketet.

  2. Stek eller grilla brödskivorna i lite olja. Skala och skiva lök och tomater. Stek löken mjuk ca 2 min. Blanda ner HP-sås och fräs ca 1/2 minut.

  3. Lägg sallad, tomatskivor och stekt fisk på brödskivorna. Toppa med rödlöksblandningen, lite majonnäs samt en övre brödskiva. Ca 550 kcal per portion, 26 g fett, 17 g protein, 60 g kolhydrater

Vad tyckte du om receptet?