Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Nektarinklyftor och blåbär med Amarettosabayon

Amaretto är en italiensk mandellikör. 

Nektarinklyftor och blåbär med AmarettosabayonNektarinklyftor och blåbär med AmarettosabayonNektarinklyftor och blåbär med Amarettosabayon

Ingredienser

  • 6nektariner
  • 2 dlblåbär

Sabayon

  • 3äggulor
  • 3 mskströsocker
  • 3 mskAmaretto (mandellikör)

Gör så här

  1. Dela, kärna ur och klyfta nektarinerna.

  2. Vispa socker och äggulor poröst i en kastrull på svag värme. Tillsätt Amaretto och fortsätt vispa över låg värme tills sabayonen är riktigt krämig och pösig, det tar ca 10 min. Servera krämen direkt eller kyld i glas, med nektarinbitarna och blåbär.

Vad tyckte du om receptet?