Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 21g
Protein: 35g
Kolhydrater: 47g
Nasi goreng med kyckling är inspirerad av en klassisk nasi goreng. Stekt kycklingkött finns i kyldisken av olika märken och med olika smaksättningar.
Strimla grönkålen. Kärna ur och strimla paprikan. Strimla kycklingköttet.
Stek grönkål, paprika och kyckling i 2 msk olja i en stekpanna ca 3 min. Tillsätt ris och curry och vänd runt så att riset blir varmt. Krydda med 1 tsk salt.
Häll över katjap manis och lägg upp nasi gorengen på tallrikar. Stek äggen i 1 msk olja och krydda med 2 krm salt och 1 krm curry. Lägg äggen på tallrikarna. Toppa med koriander och servera.