Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ljuvlig glass gjord på jordgubbar, banan, kokosmjölk och grekisk yoghurt. Ringla över en chokladsås som går snabbt och enkelt att göra om du vill.
Nana ice cream: Skala och skiva bananerna, frys in skivorna i minst 4-5 timmar.
Mixa jordgubbar och bananskivor, blanda i kokosmjölken och yoghurten och mixa glassen slät. Vänd runt innehållet i mixern emellanåt så det blir jämnt fördelat.
Chokladsås: Koka ihop lönnsirap och kakao. Vispa till en slät chokladsås.
Servering: Lägg upp glassen i portionsskålar. Lägg på färska jordgubbar, granatäppelkärnor och marängsmulor och eventuellt chokladsås eller flytande honung.
Recept från Mitt kök