Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Mynta- och korianderchutney

Mynta- och korianderchutney  är en ”raw”-chutney med frisk smak. Passar till exempelvis palaak-gryta och till fisk, gärna lax. Ät upp direkt.

Mynta- och korianderchutney
Mynta- och korianderchutney
Mynta- och korianderchutney
Foto: Lisa Björner

Ingredienser

  • 1 krukamynta
  • 1 krukakoriander
  • 1grön chili- t ex spansk peppar
  • 1 mskingefära- riven
  • 2 msklime- pressad
  • 1 mskströsocker
  • 2 krmsalt

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser till en puré i matberedare eller med mixerstav.

  2. Krydda med salt och eventuellt mer socker.

Vad tyckte du om receptet?