Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En riktig bjudrätt med god äppelsås.
Skala och skär morötter och lökar i tärningar. Skala, kärna ur och dela äpplena i bitar.
Bryn köttet runtom i smör i en gryta. Lägg i morötter, lök och äpple och fräs lite till.
Strö i rosmarin och späd med vin och buljong. Låt sjuda under lock i cirka 45 minuter tills köttet är mört.
Ta upp kött och rosmarin och mixa såsen slät. Smaka av med salt och peppar. Skiva köttet och lägg tillbaka i såsen.
Lägg på lock och håll varmt. Ansa svampen, skala och klyfta löken tunt. Fräs hastigt i smör i stekpanna.
Krydda med salt och peppar och blanda med persilja. Strö över grytan och servera med butternutpumpa.
Recept från Mitt kök