Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 5g
Protein: 4g
Kolhydrater: 24g
Dinkelmjöl och müsli bygger dessa scones. Servera med färskost och färska bär!
Sätt ugnen på 250°.
Blanda mjöl, müsli, salt och bakpulver i en bunke. Skär smöret i bitar. Tillsätt bitarna till bunken och arbeta degen till en smulig massa med fingertopparna.
Tillsätt yoghurt och bär. Arbeta snabbt ihop till en kladdig deg.
Dela degen i fyra bitar. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Platta med mjölad hand ut varje del till en rund kaka (ca 15 cm i dia-meter). Skåra varje kaka korsvis i fyra delar.
Grädda mitt i ugnen ca 12 min.