Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Mushy peas

Engelsk klassiker. God till pulled salmon och milda kycklinggrytor.

Mushy peasMushy peasMushy peas
Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 4 dlgröna ärtor- tinade frusna, blir bra
  • 3 kvistarmynta- hackade blad
  • 1 msksmör
  • citronsaft- pressad
  • flingsalt
  • svartpeppar- malen

Gör så här

  1. Lägg ärtor, mynta och smör i en kastrull. Lägg på ett lock och låt allt småsjuda på medelvärme, i cirka 5 minuter. Rör om ibland.

  2. Smaka av med pressad citron, flingsalt och svartpeppar. Mixa ärtorna grovt med stavmixer. Ärtröran är godast varm, men kan även serveras kall.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök