Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Parmalindad mozzarella som steks i smör och olivolja, mums! Passar perfekt på buffén i sommar!
Sätt ugnen på 130 grader. Dela på hälften av tomaterna och lägg alla tomaterna på en plåt med bakplåtspapper, ringla över olja och strö över de färska örterna. Sätt in tomaterna i ugnen i 1 1/2 timme.
Linda två skivor parmaskinka omlott runt varje mozzarellaboll. Knyt ihop med ett bindgarn på varje som ett paket. Stek bollarna i smör och olja, tills de får fin färg.
Lägg upp rucolan och tomaterna på ett stort fat. Lägg på mozzarellabollarna och ringla balsamvinäger och olja över salladen. Strö över flingsalt och svartpeppar. Klipp upp och ta bort snörena.
Recept från Mitt kök