Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Dragon och mozzarella tillsammans med vitlök och tomat gör att tankarna ofrivilligt söker sig till ett soligt Italien.
Skala och koka potatisen i en stor kastrull.
Blanda färs, kesella och kryddor i en bunke och arbeta snabbt ihop färsen.
Skär mozzarellan i 8 bitar. Gör 8 biffar och göm mozzarellan i mitten. Forma biffarna så att mozzarellan inte sticker ut. Stek biffarna på svag värme i olivoljan ca 4 min på varje sida.
Skär tomaten i bitar. Dela den varma kokta potatisen i bitar i kastrullen. Pressa vitlöksklyftan över potatisen. Tillsätt tomat, olivolja, salt och peppar. Rör om försiktigt.
Servera med sallad och njut.