Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Mosade bär med vaniljfluff och farinsocker

För dig som inte har tid att vänta på något gott. Mosade färska bär toppas med gräddig yoghurt och crunchigt socker. Enkelt, gott och supersnabbt fixat!

Mosade bär med vaniljfluff och farinsockerMosade bär med vaniljfluff och farinsockerMosade bär med vaniljfluff och farinsocker
Bär med vaniljfluff Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 400 gfärska bär- t ex hallon, björnbär, vinbär, jordgubbar
  • 2 dlvispgrädde
  • 1,5 dlgrekisk yoghurt- eller turkisk yoghurt
  • 1 tskvaniljsocker
  • 2 mskfarinsocker

Gör så här

  1. Vispa grädde, yoghurt och vaniljsocker till en fluffig och fast kräm med elvisp.

  2. Mosa bären grovt och fördela i botten på glas. Klicka över krämen och strö på socker. Servera genast.

Vad tyckte du om receptet?