Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En vackert gul, väl balanserad soppa med syrlig smak, sötma och hetta. Utmärkt som förrätt för den som vill överraska gästerna.
Sätt ugnen på 275°. Kärna ur och strimla pepparfrukten, skala och strimla lök och vitlök. Skala och grovhacka morötterna.
Hetta upp olivolja i en gryta. Rör ner det strimlade och låt fräsa under omrörning. 3.Tillsätt buljongtärning, apelsinskal, pressad apelsin och morotsjuice. Koka soppan 5-10 minuter. 4.Mixa soppan slät med mixerstav, smaka av med vinäger, salt och smör. Koka upp och servera med toast.
Toast: Blanda getost, kesella och svartpeppar med i en gaffel i en skål. Skär 6 brödskivor och bred på getostkrämen. Gratinera högt upp i ugnen tills osten får färg, 3-5 minuter.