Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på sockerfri morotskaka. Täck den goda morotskakan med en läcker frosting. Garnera med lite skal av lime, apelsin eller citron.
Sätt ugnen på 175 grader.
Smörj en springform, 22 centimeter i diameter, med smör. Bröa springformen med mandelmjöl.
Blanda alla torra ingredienser utom lättströ eller sötströ i en skål.
Vispa ägg och lättströ eller sötströ fluffigt i en stor skål. Vänd i finrivna morötter och grädde.
Häll upp smeten i formen och grädda i 35-40 minuter tills kakan stannat i mitten. Ta ut kakan ur ugnen och låt den svalna helt.
Vispa ihop alla ingredienserna till frostingen och glasera kakan.
Garnera med rivet skal av lime, apelsin eller citron. Lägg på körsbär eller bigarråer.
Recept från Mitt kök