Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Både mangoldblad och stjälkar steks och blandas med bulgur.
Skala och grovriv morötterna. Skala och skär löken i tunna klyftor. Koka upp vattnet med 1/2 tsk salt. Tillsätt bulgur, morötter och hälften av löken. Låt koka under lock ca 10 min.
Strimla mangolden. Fräs mangold och resten av löken i en släpplätt-panna. Krydda med 1/2 tsk salt.
Skala och gröp ur avokadon. Mixa avokado och lätt creme fraiche och smaka av med 1/2 tsk salt.
Lägg upp bulgurn på ett fat och lägg på mangoldfräset. Strö över nötterna och servera med avokadokrämen. Ca 460 kcal per portion: 20 g fett • 14 g protein • 55 g kolhydrater.