Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Att "pimpa" couscousen är ett perfekt sätt att addera smak till din marockanska middag! I detta recept har vi öst på med allt det där göttiga som särskiljer helt ok couscous från himmelsk couscous värdig en rykande het Moroccan Beef Tajine.
Fräs lök, vitlök, chili i olja i en stor stekpanna tillsammans med gojjibär, korianderfrön och broccoli.
Häll över ingredienserna i en kastrull och blanda i vatten, smulad buljongtärning, kanelstänger och gurkmeja. Koka upp och låt koka ett par minuter.
Blanda ner couscousen i kastrullen och blanda om ordentligt. Täck genast med ett lock och låt stå några minuter medan couscousen sväller.
Smaka av couscousen med citron, salt och peppar. Toppa med pumpakärnor och servera!