Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Uppdatera den klassiska pannacottan med mörk choklad.
Låt gelatinbladet ligga i en skål med kallt vatten i 5 min. Hacka chokladen grovt och lägg den i en skål.
Koka upp vispgrädde, strösocker och vaniljsocker och häll det över chokladen, rör tills den smält. Tillsätt gelatinbladet och rör tills det smält. Häll smeten i fyra portionsglas och ställ dem i kylskåp i 4 tim.
Körsbärskompott: Rör ihop körsbär, strösocker och vaniljsocker i en kastrull. Låt det koka upp och sjuda på svag värme i 5–10 min.
Blanda ut potatismjölet i kallt vatten och rör ner det i den varma körsbärssåsen. Låt det kallna. Toppa pannacottorna med kompotten och strö över lite hackad choklad.