Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Mocca espresso med vispgrädde och hackad choklad

En god och enkel dryck att njuta av efter middagen som ett bra alternativ till att servera en dessert! Perfekt för dig som äter enligt LCHF.

Mocca espresso med vispgrädde och hackad choklad
Mocca espresso med vispgrädde och hackad choklad
Mocca espresso med vispgrädde och hackad choklad
Foto: Joel Wåreus

Mocca espresso

  • 4 dlvatten
  • 2 mskkakao
  • 2 msksötströ
  • 4espresso- dubbla

Topping

  • 2 dlvispgrädde- lättvispad
  • choklad- (sockerfri), riven
  • kakao

Gör så här

  1. Mocca espresso: Koka upp vatten, kakao och sötströ, fördela i glas eller koppar.

  2. Häll i en dubbel espresso i varje.

  3. Topping: Toppa med lättvispad grädde.

  4. Riv över choklad och pudra med kakao.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök