Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 0g
Protein: 0g
Kolhydrater: 0g
Sätt ugnen på 250°.
Skär auberginerna i 1 cm tjocka skivor. Pensla dem med 3 msk olja och strö över 1 tsk salt. Lägg skivorna på en plåt med bakplåtspapper och rosta mitt i ugnen ca 20 min.
Häll av och skölj kikärterna. Mixa kikärter, tahinipasta och 1 pressad vitlöksklyfta med en stavmixer. Krydda med 2 krm salt och 1 krm peppar.
Skala och finhacka 2 vitlöksklyftor samt rödlöken. Blanda vitlök, lök och vinäger.
Plocka och strimla persiljan. Servera tortillabröd med aubergineskivor, hummus, lök och persilja.