Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Saftig kaka med färska bär och mynta på toppen - härligt fräscht!
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt.
Tillsätt mjölet blandat med bakpulvret, rivet citronskal, smör och grädde i äggvispet och rör till en jämn smet.
Häll smeten i en liten långpanna klädd med bakplåtspapper, cirka 25 × 35 centimeter. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i cirka 25 minuter. Låt kakan kallna på bakpappret på ett bakgaller.
Frosting: Blanda smör med färskost, florsocker och eventuellt frystorkat hallonpulver. Bred frostingen över kakan. Ställ in kakan i kylen tills frostingen stelnat. Skär kakan i 24 rutor. Garnera med rivet citronskal, hallon och mynta.
Recept från Mitt kök