Följ oss på Facebook för fler vegetariska recept:
Allt om Mat Vego
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på mjölkfri chokladmousse. Ett ovanligt sätt att använda tofu, och en läcker vegansk dessert efter en god middag.
Mixa alla ingredienser till chokladmoussen i en mixer tills den är helt slät. Det ska inte finnas några hela chiafrön kvar. Fördela moussen i glas och ställ i kylen ca 30 min.
Bärsås: Koka upp bär och vaniljpulver och mosa till önskad konsistens. Blanda ner chiafröna och ta kastrullen åt sidan. Låt svälla ca 10 min.
Toppa chokladmoussen med bärsås och garnera med grovhackade hasselnötter, kakao och mynta.
Följ oss på Facebook för fler vegetariska recept:
Allt om Mat Vego