Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Mjölkchokladscones

Servera sconesen ljumna så chokladen fortfarande är aningen smält.

MjölkchokladsconesMjölkchokladsconesMjölkchokladscones
Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 75 gsmör- rumsvarmt
  • 3,5 dlvetemjöl
  • 2 msksocker
  • 1 tsksalt
  • 1 tskbakpulver
  • 1 dlmjölk
  • 1 dlmjölkchoklad- hackad

Gör så här

  1. Mät upp mjöl, socker, salt, bakpulver i en bunke.

  2. Skär smöret i bitar. Blanda smöret med de torra ingredienserna.

  3. Tillsätt mjölken och blanda väl. Rör ner den hackade chokladen. Degen ska bli kletig.

  4. Klicka ut 10 bullar på bakplåtspapper på en plåt.

  5. Grädda i ugn, 225 grader, i cirka 12 minuter.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök