Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Mixa eller stöt karamellerna till smulor.
Hacka chokladen i bitar och smält i mikro eller över vattenbad.
Ta av från värmen, låt svalna något och rör i äggulor och Baileys. Rör om några minuter med träslev. Låt svalna 15 minuter, rör om då och då.
Vispa upp grädden så att den får mjuk konsistens, inte allt för hård.
Vänd ned chokladen i grädden med hjälp av en slickepott, vänd stora mjuka tag så att du inte tappar luften i grädden. Lägg i en skål och skeda upp vid servering eller direkt i små portionsglas. Toppa med några smulor av saltlakrits och servera.
Recept från Mitt kök