Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Frukt, nötter och krämig choklad lyfter de naturliga smakerna i en tung stout.
Hacka de torkade bären och frukten. Hacka nougat och choklad. Blanda bär, frukt, nougat, choklad och konjak och ställ i kylen.
Karamellnötter: Smält sockret på medelvärme i en stekpanna, gärna med släpplätt-beläggning. Tillsätt smöret när sockret smält och blivit ljusbrunt, rör inte utan skaka stekpannan så att smöret smälter. Blanda ner nötterna. Häll nötblandningen på ett bakplåtspapper. Låt kallna.
Mjölkchokladkräm: Smält chokladen över vattenbad eller i mikrovågsugnen. Blanda snabbt ner gräddfilen. Ställ krämen i kylen där den kommer att stelna.
Hacka karamellnötterna. Fördela chokladkrämen på tallrikar. Strö över frukthack och karamellnötter.