ERBJUDANDE! Vill du har flera härliga provlagade recept till din brevlåda? Pröva 4 nr av Allt om Mat för bara 98 kr.
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Misopastan ger den här klassiska rätten på stuvad spetskål en spännande sötsalt smakbrytning. Gott till stekt korv eller sidfläsk.
Strimla kålen. Smält smöret i en gryta. Vispa ner misopastan. Fräs kålen i grytan ca 5 min.
Tillsätt mjölk och grädde och koka på låg värme utan lock ca 30 min. Krydda med salt och peppar.
ERBJUDANDE! Vill du har flera härliga provlagade recept till din brevlåda? Pröva 4 nr av Allt om Mat för bara 98 kr.