Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 19g
Protein: 19g
Kolhydrater: 55g
Varm nudelsoppa är perfekt så här års. Denna passar även veganer och vegetarianer.
Koka upp 1 liter vatten i en kastrull. Tillsätt buljongtärning, 4 msk miso, 4 msk soja, svamp och 1 tsk vinäger. Sjud ca 5 min.
Tärna tofun. Blanda den med 1 msk miso, 1/2 msk soja och 1 tsk vinäger och låt marinera ca 10 min.
Torka av tofun lätt och vänd den i majsstärkelsen. Skaka av och stek i 1/2 dl olja runt om på hög värme till fin färg.
Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skär pak choien i mindre bitar och lägg ner i den heta buljongen.
Fördela nudlarna i fyra portionsskålar. Häll över buljongen med svamp och pak choi. Toppa med tofun.