Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på misobiffar med pak choi och nudlar. Misopasta ger biffarna asiatisk smak. De serveras med äggnudlar med japansk teryiakisås.
Vispa ihop ströbröd, grädde, ägg och misopasta. Tillsätt färsen och blanda ihop. Forma färsen till fyra biffar.
Nudlar: Koka nudlarna enligt an-visning på förpackningen. Kärna ur och strimla paprikan. Skala och strimla löken.
Stek biffarna i smör på båda sidorna tills de är genomstekta.
Fräs paprika och lök i olja i en stekpanna. Vänd i nudlarna och blanda i teryiakisåsen. Strö över sesamfrön.
Halvera paksoien. Stek den i olja ca 2 min på varje sida.
Lägg nudlar, biffar och paksoi på tallrikar och servera.