Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Man kan skaka den här drinken i en shaker om man vill. Lägg i bourbon, sockerlag och is i shaken, skaka och häll upp i glas med krossad is. Vill man ha drinken syrligare så kan man pressa i lite limejuice. En härlig whiskeydrink.
Sockerlag: Koka strösocker och vatten ett par minuter. Kyl ner.
Servering: Sätt fyra whiskyglas i frysen i minst 10 minuter.
Ta ut glasen ur frysen och lägg i en kvist mynta i varje glas och mortla lätt.
Lägg i krossad is och häll på bourbon och sockerlag.
Garnera med mynta, limeskivor och äppelskivor.
Recept från Mitt kök