Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Miniwraps med lax och färskost

Recept på miniwraps med lax och färskost. Rullarna går bra att förbereda. Förvara i plast i kylen upp till ett dygn före servering.

Miniwraps med lax och färskostMiniwraps med lax och färskostMiniwraps med lax och färskost

Ingredienser

  • 200 gfärskost- naturell, t ex philadelphia
  • 4tortillabröd- (mediumstorlek)
  • 200 glax- kallrökt, i tunna skivor
  • 100 gsockerärter
  • 70 gsalladsmix
  • 2 dlrödbetsskott- eller andra skott

Gör så här

  1. Bred färskost på bröden. Fördela laxen mitt på bröden. 

  2. Strimla sockerärterna. Strö sockerärter, sallad och skott på bröden. Rulla ihop till fasta rullar och rulla därefter in dem i smörgåspapper. Skär bort ändarna. Skär varje rulle med vass kniv i tre delar och bind ihop med snören. Servera till soppa. 

Vad tyckte du om receptet?

Recept av Ulla Karlström och Petra Pettersson