Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Sharonfrukt smakar ljuvligt tillsammans med chèvre, valnötter och honung ovanpå de här minipizzorna!
Blanda tomatpuré, vatten, olivolja, salt, peppar och oregano till en sås.
Skala sharonfrukten med en potatisskalare och skär den i tunna skivor. Dela skivorna på mitten. Skär osten i tunna skivor.
Hacka rödlöken och valnötterna.
Ta upp degen på mjölat bakbord och arbeta den något. Dela degen i 40 jämnstora bitar och tryck ut dem till små rundlar, 4-5 cm i diameter. Lägg rundlarna på bakpappersklädda plåtar.
Bred på tomatsås (troligtvis blir det lite över) och toppa med sharonfrukt, chèvre, rödlök och valnötter i nämnd ordning.
Grädda minipizzorna i 250 grader i 8-10 minuter. Ringla över lite flytande honung och garnera med färsk timjan.
Recept från Mitt kök