Gör goda LCHF-pizzor med aubergineskivor och toppa med mozzarella, parmaskinka och färska örter. Passar fint som förrätt. Ringla över lite gremolata om du vill - recept hittar du här.
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Gör goda LCHF-pizzor med aubergineskivor och toppa med mozzarella, parmaskinka och färska örter. Passar fint som förrätt. Ringla över lite gremolata om du vill - recept hittar du här.
Sätt ugnen på 225 grader.
Skär auberginen i 1 ½-centimeter tjocka skivor. Lägg skivorna på ett fat och strö över salt. Låt skivorna ligga i 10 minuter. Torka av vattnet som släpper från skivorna med lite hushållspapper.
Stek skivorna i olja på båda sidor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
Lägg på skinka på aubergineskivorna.
Dela tomaterna på mitten och lägg på, strö över osten.
Skiva rödlöken och lägg på skivorna.
Sätt in i ugnen 6-7 minuter tills osten smält och det fått fin gyllenbrun färg.
Servering: Lägg på oliver och färska örter på minipizzorna. Peppra och ringla över gremolata om du vill.
Gör goda LCHF-pizzor med aubergineskivor och toppa med mozzarella, parmaskinka och färska örter. Passar fint som förrätt. Ringla över lite gremolata om du vill - recept hittar du här.
Recept från Mitt kök