Läs också:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En underbar och enkel förrätt på krämiga miniomeletter serverade med spenat och kallrökt lax. Grädda omeletterna i plättlagg om du har det. Annars stek små i en vanlig stekpanna.
Rör ihop ägg, 1 msk grädde och salt. Pensla fyra av plättformarna i laggen med 1/2 msk smör. Fördela omelettsmet i laggen och stek små miniomeletter. Lägg upp dem på varma assietter.
Stek spenaten i 1/2 msk smör i en stekpanna ca 1 minut så den mjuknar. Häll på 1 dl grädde och låt den koka in. Fördela spenaten på omeletterna.
Toppa med rökt lax och vrid över lite peppar.
Läs också: