Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Minibrownies

Mjuka och lite kladdiga ska brownies vara, därför får de inte gräddas för länge.

Minibrownies
Minibrownies
Minibrownies
Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 150 gsmör
  • 1 dlkakaopulver
  • 3 stägg
  • 3 dlsocker
  • 2,5 dlvetemjöl
  • 0,5 tskbakpulver
  • 0,5 dlnötter- hackade

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.

  2. Smält smöret och rör ner kakaon. Låt svalna.

  3. Vispa ägg och socker pösigt.

  4. Tillsätt chokladblandningen och mjöl blandat med bakpulver. Rör smeten slät. Blanda ner nötterna.

  5. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en liten långpanna (cirka 20 x 30 cm). Grädda i 15–20 minuter. Låt kakan svalna och skär den i små rutor.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök