Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 26g
Protein: 25g
Kolhydrater: 52g
Smakrika svenska äpplen och sås på cidervinägersenap gör fläskfärsbiffarna ännu godare.
Ansa och skiva äpplena i ca 1 cm tjocka skivor. Skala löken och skär den i ca 1 cm tjocka skivor, finstrimla salladslöken. Spara lite till garnering
Blanda färsen med salt och salladslök. Forma färsen till små biffar.
Hetta upp smöret i en stekpanna. Stek först äppel- och lökskivorna 1–2 min på varje sida. Ta upp. Stek sedan biffarna 2–3 min på varje sida. Häll ner grädden blandad med senap och efterstek ca 5 min.
Servera biffarna med sås, äpple, lök och kokt eller pressad potatis. Garnera med resten av salladslöken.