Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En favorit med dill, bulgur och varmrökt lax. Perfekt en skön sensommardag eller att ta med på utflykten.
Koka upp vatten och buljongtärning och lägg i bulgur. Sjud under lock ca 12 min. Låt svalna. Rör i dillen.
Bryt av nedersta delen på sparrisen och kasta bort. Skär sparrisen i bitar och koka i lättsaltat vatten ca 3 min. Tillsätt sockerärterna när 2 min återstår av koktiden.
Lägg upp bulgur, sparris, sockerärter, halverade tomater och halverade ägg på ett serveringsfat. Toppa med stora bitar lax.
Sås: Rör ihop gräddfil, senap och persilja och krydda med salt och peppar. Servera såsen till salladen.
Recept från Mitt kök