Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Min bästa kladdkaka

Enkla, tydliga smaker i denna klassiska kladdkaka som görs helt utan vetemjöl! Låt den helst vila en dag i kylskåpet innan den skärs upp.

Min bästa kladdkaka
Min bästa kladdkaka
Min bästa kladdkaka
EVA HILDÉN SMITH

Ingredienser

  • 1 dlkaffe- starkt
  • 250 gmörk choklad
  • 250 gsmör
  • 2 dlsocker
  • 4ägg

Gör så här

  1. Vispa ägg och socker.

  2. Smält chokladen i kaffet i vattenbad. Tillsätt smöret lite i taget. Var noga med att få bort alla smörklumpar.

  3. Blanda chokladsmeten med äggblandningen. Ställ in i ugnen på 175 grader cirka 35-40 minuer.

  4. Låt den svalna och ställ i kylen. Servera efter någon dag!

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök