Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Mild gazpacho

Lättaste gazpachon gör man med tomatjuice som bas. Vill man ha extra tryck 

i kan man tillsätta någon droppe tabasco.

Mild gazpacho
Mild gazpacho
Mild gazpacho
Ann-CharlotteFägerlind

Ingredienser

  • 1 ltomatjuice
  • 0,5 stgul lök
  • paprika- 1/3 röd paprika
  • 1 stvitlöksklyfta
  • 1 dlolivolja
  • 1 stsaft från citron
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Mixa tomatjuice, lök, paprika och pressad vitlök.

  2. Tillsätt olivolja och citronsaft. Salta och peppra efter smak. Servera i portionsglas med en isbit i varje glas. Garnera med basilika.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök